De 3 dyreste alufælge, du kan finde

Hvis det skal være ordenligt, så må man betale prisen. Det ved man. Det gælder for tøj, biler og derfor også alufælge. I dag får du her serveret, de dyreste alufælge, vi kunne finde.

Breyton Spirit RS Silver 19″

Pris: 9370 kr.

Farven er sølv, som nok i øvrigt er en af de mest populære farver, du kan vælge. Mercedes vælger ofte denne farve til deres biler. De er selvfølgelig vinteregnede.

Hvad får du så for pengene? Breyton er et kendt mærke, og deres kvalitets slår ikke fejl. Designet er helt og aldeles unikt. Når du kører, om det er + 100 km i timen eller blot 30 km/t, så vil de skille sig ud.

Breyton  Spirit RS  Black Anodized  9 x 19

Pris: 8700 kr.

Breyton er igen på sin plads, blandt de dyreste alufælge, du kan finde. Modellen her minder om Silver, forskellen er altså kun farven, som er en tand billigere.

Z-Performance  ZP2.1  FlowForged Gloss Metal  10 x 20

Pris: 6890 kr.

Nu faldet prisen lidt. Kvaliteten gør til gengæld ikke. Vi er stadig oppe i et niveau, der er rigtig dyrt. Ikke desto mindre, så skiller denne model sig lidt ud, både i pris og design. Det er minimalistisk, men samtidig så ekstremt. Det vil klæde en Q5er. Ingen tvivl om det.

For at have denne fælge, bør din bil have en vis størrelse.

Alle fælgene, vi har fundet må siges at være blandt toppen. Breyton sidder på 2/3.

Hvorfor så købe så dyre alufælge? Designet skal og bør være den eneste grund. Du kan lige så godt købe fælge i kategorien 2000 kr – 5.000 kr. Reelt set er det kun designet, der skiller sig ud.

Hvis nu man forelsker sig i en af modellerne, så er der ikke så meget, man kan gøre. Hvis man har pengene, kan man lige så godt købe dem. Der er ikke andet at gøre. For sådan det er med alufælge, er det med biler. Når man først har fundet sig den rette, kan man ikke tænke på andre.

Hvis vi skal sætte det i et perspektiv, kan du finde alufælge ned til 700 kr. Og der kan du i øvrigt også finde modeller, i et design der skiller sig ud.

Alle alufælge skiller sig ud, spørgsmålet er så bare, om hvilken du forelsker dig i. Er den dyr eller overkommelig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *