Det nye modesite er åbnet i Danmark

Nu blev det tid til at det nye fashionsite blev åbnet i det danske land. Navnet på butikken får du om lidt – men vi skal først se på hvad der gør denne side mere spændende, sammenlignet med alle de mange andre hjemmesider der eksisterer online.

Hvorfor skulle det her mode website være mere speciel sammenlignet med de andre?

Det er simpelt nok faktisk: Frem for at skulle at se på alle de mange sider kan du slippe af sted med bare at kigge på http://ModeKup.dk – for her bliver alt nemlig samlet, så du på den måde kun skal kigge 1 sted, og stadig kan få det hele med på samme tid.

Hvorledes kan det lade sig gøre?

ModeKup har været så snu at samle alle varer fra de helt store fashion websites, herunder Zalando, Boozt, Stylepit og mange flere. Det betyder at du sparer din tid, og kan finde alt som du skal bruge samme sted, så du slipper for at skulle at kigge rundt på flere forskellige sider.

Køber man så hos ModeKup.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig mode siderne som har styr på den del. Det smarte som ModeKup i stedet står for er, at sammensætte alle disse ekstremt mange produkter, så du på samme side kan se alle de fashion og mode produkter. Det eneste du skal er blot at klikke på enten billederne eller knapperne, og så bliver du videresendt direkte over til varen hos Stylepit, Boozt, Zalando eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan man lære mere om det her fantastiske fashionsite?

Godt du spørger – for ModeKup er også virkelig aktive på sociale media herunder blandt andet Facebook, Pinterest og Google+. Du finder dem ved bare at søge efter dem på ModeKup.dk eller ModeKup.

Hvis man gerne vil i kontakt med skaberne af siden – hvordan kommer man så det?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på sitet, give ris/ros eller lignende, så skal du blot bevæge dig over til deres side med kontaktoplysninger. Her kan du sende en mail direkte til dem som har lavet siden.

Lad mig endelig høre alle dine kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *