Det nye skønheds website har åbnet i DK

Så blev det endelig tid til at det nyeste skønheds website blev åbnet i Danmark. Navnet på butikken får du snart – men vi skal først lige se på hvad det er der gør dette site mere interessant, sammenlignet med alle de andre konkurrenter der eksisterer på nettet.

Hvad gør dette beauty site være bedre end de andre?

Det er faktisk helt enkelt: Frem for at det er nødvendigt at se på alle sider kan man slippe af sted med bare at kigge på http://MnsBeauty.dk – her samles nemlig alt, så du på den måde bare skal kigge ét sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Men hvordan kan det lade sig gøre?

MnsBeauty har været så snedige at samle alle produkter fra de største skønhedssites, såsom Billigvoks, Made4Men, NiceHair samt mange andre. Det betyder at du kan spare din tid, og kan finde alt som du skal bruge samme sted, så du slipper for at være nødt til at hoppe rundt på mange sites.

Køber man så direkte gennem MnsBeauty?

Dog ikke, for det er stadig selve de oprindelige beauty sider som styrer den del. Det som MnsBeauty.dk i stedet står for er, at sammensætte alle de her helt utroligt mange produkter, så du på samme side kan se alle skønhedsvarer og beauty. Du skal bare klikke på billederne eller knapperne, og så bliver du videresendt direkte hen til varen hos Billigvoks, Made4Men, NiceHair eller hvem der nu end forhandler det.

Hvor kan jeg lære mere om det her fænomenale beautysite?

Godt du spørger – for MnsBeauty.dk er nemlig også ekstremt aktive på sociale media herunder blandt andet Facebook, Pinterest og Google+. Du finder dem ved bare at søge efter dem på MnsBeauty eller MnsBeauty.dk.

Hvis man nu gerne vil i kontakt med stifterne af hjemmesiden – hvordan kommer man så det?

Hvis du nu fx gerne vil annoncere på siden, give ris/ros eller noget andet, så skal du blot bevæge dig over til deres side med kontaktoplysninger. Her kan du sende en e-mail direkte til de som har lavet siden.

Lad mig høre alle dine kommentarer i felterne herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *