Forsølvet sut

Stort set alle danske børn har brugt sutter, og det er blevet lidt af et symbol på den tidligste barndom. Sutter er dog svære at gemme i deres naturlige form, så mange vælger at få barnets første sut forsølvet. På den måde bliver det muligt at gemme et vigtigt minde resten af livet. 

Hvorfor forsølve sutter og andre genstande?

Konceptet lyder måske lidt mærkeligt, hvis man ikke har tænkt over det før. Men der er altså rigeligt med gode grunde til at forsølve visse genstande, som man ønsker at bevare. De fleste ting kan nemlig forsølves, så det er i høj grad et personligt valg, hvad der egentlig skal omdannes til sølv. Vi har dog set klart størst popularitet, når det kommer til barndomsting som sutter og barnesko. Det skyldes formentligt, at mange forældre særligt ønsker at bevare disse ting. Det er sjovt at have små ting liggende fra sit barns barndom. Desuden er det en fin gave at give senere. Både til barnet engang i fremtiden, men også til familiemedlemmer, som er tæt knyttede til barnet.

Få en sut forsølvet hos Silvery

Silvery giver dig mulighed for at få en sut forsølvet. Det foregår på den måde, at du først bestiller via hjemmesiden. Herefter sender vi en pakkelabel, som du returnerer med sutten. Når vi modtager pakken, sender vi genstanden videre til vores forsølver, der tager sig af alt det hårde arbejde. Inden for kort tid (ofte et sted mellem 2 og 4 uger) får du din forsølvede genstand leveret, og den bør holde evigt. Det er altså særdeles simpelt at få forsølvet en genstand som forbruger – noget, som mange vælger at udnytte.

Andre muligheder

De fleste ting kan som bekendt forsølves. Måske har du også lyst til at få et par barnesko forsølvede – og i så fald kan Silvery igen være til hjælp. Tjek menuen for de bedste muligheder og overvej gerne, om du ønsker mere end én sølvsut. Det er nemlig en fremragende gave at give til familiemedlemmer, så nogle gange betaler det sig at få forsølvet mere end én genstand. En forsølvet sut lyder måske som en ganske lille ting, og det er det jo i realiteten også. Dog bør glæden ved et evigt barndomsminde ikke undervurderes, så det er ikke størrelsen, det skal handle om. Når barnets første sut er forsølvet, kan den gemmes så længe I ønsker. Det er det, der for alvor gør konceptet tiltrækkende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *