Kom af med dine blackheads ved hjælp af en af de smarte black masks

De fleste danskere synes at de døjer med uren hud. Døjer du også med betændte bumser?
Irriterer det sig så meget at det er et problem i hverdagen? Så er det nok på tide at få gjort noget seriøst ved det. I dag skal vi nemlig til at høre meget mere om black masks.
Lad os ikke udskyde det længere og komme til sagen.

Brug en black mask korrekt med processen her

Det er vigtigt at man benytter den korrekte proces for at få maximalt ud af masken.
Følg disse trin herunder, så får du fuldt udbytte.

1. Klargøring før

Det er en fordel at varme ansigtet op med masser af varmt vand. Det er på ingen måde en nødvendighed, men det er dog altid en fordel, da man åbner ansigtsporerne – som vil gøre at black masken virker bedre.

2. Rens dit ansigt

En black mask får den bedste virkning på et helt rent ansigt. Sørg for at bruge en form for anti-bakteriel sæbe, ala en ansigtsvask eller noget lignende.

3. Påføring af din maske

Smør masken på i et jævnt men tyndt lag. Det må dog ikke være for tyndt da du skal kunne hive ansigtsmasken af igen bagefter.
Undgå at komme for tæt på områderne tæt på læberne og øjnene. Huden her vil være for følsom, at en ansigtsmaske som den her kan ende med at trække hele det øverste lag hud med af – og det bør man gerne helst undgå.

4. Lad din maske arbejde

Giv masken noget tid til at få fat. Følg brugsanvisningen inden du begynder hvor du kan se præcis hvor lang tid. Oftest vil det være mellem 10-30 minutter. Det er forskelligt fra type til type, men du vil mærke når peel-off masken indtørrer.

5.Træk peel-off masken af

På det tidspunkt hvor black masken tørrer ind, så skal du trække den af. Husk du ikke skal vaske den af, da det er her i dette trin at man får alle hudorme etc. ud af din hud.

6. Fjern resterne af masken

Du kan ikke undgå at have rester af black masken tilbage i dit ansigt, og disse kan du komme af med ved at bruge en renseklud og lunkent vand.

7. Giv huden fugt og tid

Gør kun brug af black masken op til 2 gange på ugebasis. De fleste black masks tørrer din hud meget, så giv din hud tid samt en fugtgivende ansigtscreme efterfølgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *