Lille badeværelse? Sådan bliver det rummeligt

Øjeblikket du træder ind, kan du mærke det. Begejstringen for badet er der aldrig, sådan helt rigtigt. Du føler det er indelukket og at dampen ikke forsvinder men faktisk bliver tættere og tættere. I stedet for at juble, danse og grine ude i badet, så står du der bare. Det er altså for ærgerligt. Man kan have en masse sjovt ude i badet. Det kan du med et lille badeværelse også. Lige nu kender du måske ikke til de smarte tricks og hacks, du kan bruge. Men det vil du komme til.

Hvor stort er dit badeværelse? Vi har set badeværelser på helt ned til 3-4m2. Det er ikke meget. Nogle har måske mindre. Hvis du har mindre, så mist ikke modet. Hele molevitten kan blive godt – selv hvis du har rigtigt københavner badeværelse på 1m2.

Rutiner har vi alle. Du starter dagen derude (herude, hvis du altså sidder på tønden). Disse rutiner vil vi ikke ændre på. Vores forslag til dig, vil gøre dig inspireret. Ikke andet.

 

Du har vel vægge i dit badeværelse?

Vi skulle bare være på den sikre side. Det kunne jo godt være.Men så er du lige nøjagtigt i målgruppen for dette tip #1.

 

Udnyt dine vægge – så meget du kan.

Har du et lille spejl, så køb et stort. Køb et rigtigt stort et. Rummet bliver ikke større, men det vil se større ud. Ikke nok med det, så køb et, hvor du har skabsplads. De koster lidt ekstra, men det er alle pengene værd. Her kan du gemme dine sager. De små ting, der står og fylder.
Bonus mor-tip: Du må ikke fylde, når du har et lille badeværelse. Vi forstår, at det er svært andet, men hvis du vil føle, at du kan trække vejret derinde, så skal det væk.

 

Smart-møbel

De er ikke kommet endnu, hvis du tænker, at det har noget med din iPhone at gøre. Vi må skuffe dig.

Smarte møbler er møbler, som gemmer rodet. Det kan være hylder, som du hænger op på væggen og som åbner på en smart måde.

 

Bliv ven med regnbuen

Farver bringer liv til en hver fest. Også den rigtig kedelige fest, hvor ingen rigtigt har lyst. Hvis der hænger en lyskugle eller en masse pang farver, så vil humøret blive løftet. Det kan vi ikke løbe fra.

Det samme gælder for dit badeværelse. Se om du kan holde indretningen simpelt. Møblerne, klinker og toilet, hold dem enkle: hvide og sort. Men derudover skal du proppe al den farve kærlighed du har ind i rummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *