Slip af med hudorme – brug en black mask

Hej igen! Det er længe siden 🙂 Men nu hedder vi også “NowAndThen.dk”, så det passer jo meget godt alt sammen. Spøg til side. I dag skal vi snakke lidt om black masks, den populære peel off mask som er lavet til at fjerne hudorme og andre urenheder fra din ansigt. 

Begrebet black mask har været ret omdiskuteret, og nogle så dem som et af de der “TV-shop-produkter” som overhovedet ikke virker. Det er heldigvis ikke tilfældet, og hvis du tager et hurtigt kig på YouTube findes der tonsvis af video-bloggere som viser, på kamera, hvor godt de virker.

Der findes et website som sammenligner alle de mange black masks ud fra parametre som pris, bedømmelse etc. Hjemmesiden hedder, meget kreativt, Black-Mask.dk. Tag et kig på deres prissammenligning og find frem til den som du gerne vil prøve!

Har du tendens til at have hudorme, bumser, blackheads og talgknopper i ansigtet, så bør du prøve en black mask af selv, og se om de ikke hjælper. Du skal dog ikke bruge dem alt for ofte da de kan være lidt “hårde” for ansigtet. Din hud skal have lov til at komme sig lidt efter, så brug dem maksimalt et par gange om ugen.

Processen ved brug af en black mask er ganske simpel:

  1. Rengør dit ansigt først for at opnå den bedste effekt. De nemme urenheder kan komme af med varm/lunken vand og en vaskeklud eller lignende. Varmt vand sørger desuden for at åbne porerne, hvilket giver masken den bedste mulighed for at få fuld effekt.
  2. Påfør masken i et solidt lag. Er det for tyndt bliver det svært at hive den af som man skal få at få effekten. Undgå områderne omkring læber og øjne, da disse områder er ret følsomme, og en black mask vil være for hård ved huden her.
  3. Giv masken noget tid til at arbejde. Kig på vejledningen for den præcise black mask du har købt for at finde ud af præcist hvor længe. Som oftest er det et sted mellem 15 og 25 minutter.
  4. Træk masken af – husk det er en “peel-off”, så det er vigtigt du får den hevet af så meget som muligt. Hold godt fast, da det kan mærkes hvordan den får alle urenhederne med.
  5. Fjern resterne af masken med en klud og varmt eller lunkent vand. Det er umuligt at få det hele med når man trækker den af, så det er helt normalt at du skal fjerne det sidste sådan her.
  6. Giv dit ansigt noget tid og noget fugt til at komme sig over ansigtsbehandlingen. En god ansigts- og fugtighedscreme, og så nogle dages pause før du kan overveje at give dit ansigt en runde to med den næste black mask behandling.

Skriv endelig i kommentarfelterne hvis du skulle have spørgsmål. Ellers kan du også på Black-Mask.dk finde meget mere information omkring hudorme, talgknopper, bumser og blackheads. Ikke kun hvad de er, men også hvordan du kan undgå og forebygge problemerne med urenheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *