Typiske spørgsmål om nyt badeværelse

Mange drømmer om nyt badeværelse. Men den slags tager tid. Gode ting, tager tid. Du vil skulle vente. Man siger minimum 6 uger, men faktisk har vi en god nyhed. Badmodul.dk, en forholdsvis ny spiller i markedet, der har fået stor ros laver badeværelse Køge – og det kan du få på over 2 uger. Alt afhænger selvfølgelig af dine drømme, hvor store de er.

Først og fremmest prisen. Det er en svær størrelse. Vi kan ikke engang give dig en kvadratmeter pris, for den afhænger af mange faktorer. Men lad os nu sige, at prisen starter fra 70.000 kr. så er fundamentet lagt.

Vil du have åbent bruser? Klinker? Fliser? Stort armatur? Hvad end du vælger, påvirker det prisen.

Den gode nyhed er, at du kan påvirke prisen.

Køb alt du kan i genbrug. Betal kun håndværkeren for hans timearbejde.

Sådan her, ville vi gøre:

Tage fat i en fagmand. Bede ham give et præcist bud på, alt hvad du vil have. Pris for pris. Sig, han skal give pris for fliser, klinker, bruseren – alt! Herefter skal du selv gå på jagt. Se, hvor du kan spare.

Fliser er dyre. Det kan gøres billigere. Hvis du vil, og hvis du har tiden til det. Jagten efter fliserne i genbrug er svært, men det kan lade sig gøre. Brug Google hertil.

Hvor lang tid vil det tage?

Mange badeværelser står færdige på omkring 6 uger. I den tid skal du måske bede om naboens hjælp. Det vil være rigtig godt.

Mange vælger at få nyt badeværelse i den varme tid. Men med den sommer vi har, betyder det nok ikke så meget om det er vinter eller sommer. For hvis nu, du ikke er så tæt med naboen og ikke vil dele badeværelse i 6 uger, kan du leje en vogn, hvor du kan gå i bad.

Tænk også kreativt. Se om du kan gå i bad i fitness centeret, jobbet, venner, familie eller svømmehallen.

Bor du i etageejendom?

Tag en snak med underboen. Han vil måske stå uden vand for en stund. I vil derfor stå i samme båd, men du vil skulle bringe ham den dårlige nyhed, at han måske vil stå uden vand i 7 dage – måske mindre.

Toiletvogn kræver tilladelse af kommune

Din kommune skal give OK før, at du må stille og bruge en toiletvogn. Hvorfor, kan vi ikke svare på. Sådan er reglerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *